Scheiding aanvragen

Scheiding aanvragen

Scheiding aanvragen? Omdat we geloven dat jij het liefst gewoon simpelweg gelukkig bent! Ontvang het gratis stappenplan en begin je scheiding met 3 stappen.

Wat staat je te wachten? 

Bij een scheiding draait het voor het grootste deel om beleving. 
Bij een scheiding gaat het vaak over de kinderen en geld. Hoeveel alimentatie hoor ik te krijgen of moet ik betalen? Wat zijn mijn rechten ten aanzien van de kinderen? Dit zijn 2 van de meest voorkomende vragen. Belangrijke vragen, want de kinderen staan op 1 en er is zonder geld geen eten of dak boven het hoofd. In dat opzicht zijn de kinderen en geld dus deze onderwerpen heel belangrijk. 
Als er veel ruzie en spanningen zijn onderling, gaat het echter vaak nergens anders meer over.
Maar hoe gaat het met jou en de ander op persoonlijk vlak? Dit is vaak een vraag die nog wel eens op de achtergrond terechtkomt, terwijl hoe het met jou persoonlijk gaat allesbepalend is voor hoe jij de scheiding zult verwerken.

Voorbeeldvragen over beleving

Waarom wil je scheiden?
Wil de ander scheiden en waarom?
Wat is de reden dat jullie communicatie slecht is?
Wat wil je in de toekomst vooral niet (meer)?
Wat wil je in de toekomst vooral wel (weer)?
Hoe voel je je?

Deze vragen kun je negeren, parkeren of simpelweg jezelf nooit stellen. Bewust of onbewust trappen veel mensen in dezelfde valkuilen, die leiden tot negativiteit. Wij helpen mensen graag bij het voorkomen dat ze (te lang) in een ongelukkige fase blijven hangen. 

Verandering geboden

Uit wetenschappelijk onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat de kans dat een nieuwe relatie zal mislukken groter is, als je jouw vorige relatie niet goed hebt verwerkt. Ook is het wetenschappelijk onderzoek gebleken dat kinderen van gescheiden ouders een grotere kans hebben op het mislukken van relaties met al het bijbehorende verdriet. De geschiedenis herhaalt zich gewoon en in die gevallen geldt dat er niet echt iets verandert als dezelfde problemen later in het leven weer terugkomen. Je zal krijgen wat je kreeg als je doet wat je deed. Ga jij het dit keer anders doen? En wat en hoe dan? Life coaching bij scheiden gaat hier voor een groot gedeelte over. Van de focus op  conflicten en problemen naar de focus op jou om zo goed mogelijk uit de scheiding te komen als persoon. 

Geen problemen

Gelukkig ervaar je geen problemen bij jouw scheiding of kan je hier goed mee omgaan. We leren graag van je, zodat anderen ook een scheiding zonder teveel problemen kunnen ervaren. Wat is jouw geheim? Deel je tips en adviezen en help zo mee vechtscheidingen te voorkomen. Je kan hier links via het contactformulier je verhaal delen of je verhaal gewoon emailen. 
Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barendrecht, Breda, Capelle Aan Den Ijssel, De Bilt, De Meern, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Diemen, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Geleen, Groningen, Haarlem, Heerhugowaard, Heerlen, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Pijnacker, Rotterdam, s Hertogenbosch, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Voorburg, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie