Gratis adviesgesprek

“Ik wil snel verder kunnen.”Gratis  scheidingsadvies in een gesprek van een half uur over verschillende onderwerpen, die belangrijk zijn voor het bepalen van je volgende stap.

​Het gesprek is vertrouwelijk en vindt plaats met een ervaren scheidingsadviseur op een snelle en eenvoudige manier. Vraag adviesgesprek aan

WAT MAG JE VERWACHTEN?Tijdens een gesprek van een half uur, bespreek je de belangrijkste onderwerpen voor het bepalen van de verdere aanpak van je scheiding. Onderwerpen die o.a. aan bod kunnen komen:

 1. Manieren van scheiden
 2. Kosten van de verschillende manieren
 3. Recht op overheidssubsidie
 4. De verschillende advocaten en mediators
 5. Echtscheidingsconvenant
 6. Koophuis
 7. Verdelen bezittingen en schulden
 8. Verdelen pensioen
 9. Ouderschapsplan
 10. Recht op alimentatie
 11. Hoogte kinderalimentatie
 12. Omgangsregeling
 13. Co-ouderschap
 14. Gezag

DE SCHEIDINGSADVISEUR

“ik vind het een mooi en dankbaar werk om je voorafgaand aan een scheiding te helpen met persoonlijk advies. Vooral wanneer iemand zich goed begrepen voelt en de nodige rust en overzicht heeft gekregen geeft positieve energie”.Tijdens m’n rechtenstudie hield ik me al bezig met echtscheidingsmediation o.a. via een studie in de VS. Na mijn rechtenstudie heb ik eerst als advocaat en later als adviseur en tussendoor ook nog als mediator ervaring opgedaan met echtscheidingen. De rol als adviseur en coach past het beste bij mij, omdat ik mensen graag help bij het bij het maken van lastige keuzes. Op zo’n manier dat de keuzes zoveel mogelijk leiden tot positiviteit en helpen bij het voorkomen van een vechtscheiding.

Meer over mijn CV lees je op LinkedIn.

WERKWIJZE

 1. Afspraak aanvragen 
 2. Afspraak bevestigen – datum, tijdstip
 3. Gesprek per telefoon
 4. Ontvangst gespreksverslag en documenten per email (verwijsdocument, voorbeeld scheidingspapieren, checklist)

maak Afspraak