Scheiding aanvragen

scheiding aanvragen

Wil je een scheiding aanvragen?
Vraag hier de scheidingspapieren aan en ontvang alles wat je nodig hebt voor de verdere aanvraag van de scheiding.

Wie kan de scheiding aanvragen?

Het aanvragen van de scheiding is bedoeld voor stellen, die de scheiding samen willen regelen met de hulp van een scheidingsadvocaat of mediator.

Hoe vraag je de scheiding aan?

De aanvraag van de scheiding kan al binnen 1 dag geregeld zijn

  1. Scheidingspapieren aanvragen

    Ontvang direct alle benodigde informatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Je krijgt o.a. informatie over de werkwijze, de kosten en het stappenplan van de advocaat of mediator.

  2. Aanvraagformulier invullen

    Met het invullen van het aanvraagformulier, krijg je meteen een beeld van wat er voor jullie echtscheiding moet gebeuren. Als je hulp nodig hebt bij het invullen, dan helpen we je hierbij.

  3. Aanvraagformulier opsturen

    De advocaat of mediator gaat direct voor je aan de slag om de scheiding te regelen, na ontvangst van het ingevulde en ondertekende aanvraagformulier.

Veel gestelde vragen

Wat kost het aanvragen van de scheiding?

Het aanvragen van de scheiding bij een advocaat of mediator varieert van €0 wanneer je voor subsidies in aanmerking komt tot gemiddeld €3000.

Waar moet ik de scheiding aanvragen?

Het officiële echtscheidingsverzoek moet bij de rechtbank worden ingediend. De hulp van een scheidingsspecialist is hiervoor verplicht.

Wanneer is de aanvraag van de scheiding afgerond?

De aanvraag bij de scheidingsadvocaat of mediator zelf, kan al binnen 1 dag zijn afgerond. De officiële scheiding kan vanaf ongeveer 6 weken zijn afgerond.

disclaimer | privacy | voorwaarden | sitemap

© Echtscheidingaanvragen.nl 2021